Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Jobba hos oss

Kontakta oss för mer information idag

Jobba hos ÅFA

ÅFA AB är ett serviceföretag inom åkerinäringen. Vi har det mesta en yrkestransportör kan behöva i form av drivmedel, smörjmedel och ekonomitjänster. Vi bedriver vår verksamhet i Lunda industriområde i Spånga och är 10 anställda.

Vår ambition är att vara öppna mot vår omvärld och ständigt svara upp mot de olika kompetensbehov som vi ställs inför. Det personliga mötet är något vi och våra kunder värdesätter högt. Att göra det lilla extra för våra kunder ligger naturligt för oss och har bidragit till långa kundrelationer genom åren. Vi erbjuder dig en anställning i ett tryggt framgångsrikt företag med möjlighet till personlig utveckling och trevliga arbetskollegor. Välkommen med din ansökan.

Lediga tjänster

Kvalificerad redovisningskonsult

Sifferverket söker för ÅFAs räkning en kvalificerad redovisningskonsult till deras trevliga kontor i Lunda industriområde i Spånga, nära både tunnelbana och pendeltåg.

Ansvarsområden: Du kommer att ha egna kunduppdrag och ansvara för löpande bokföring, bokslut, deklaration, löner och rådgivning. För rätt person finns möjlighet att ta avdelningsansvar för redovisningsgruppen som idag består av fem personer.

Kvalifikationer: Flera års erfarenhet från redovisningsbyrå med kundansvar. Meriterande är om du är auktoriserad redovisningskonsult eller siktar mot att bli.

Egenskaper

  • God kommunikationsförmåga, social och utåtriktad
  • Vilja att jobba med förändringsprocesser
  • Proaktivt arbetssätt med fokus på kundnytta, trivs i rådgivarrollen och är inte främmande för att initiera nya kundkontakter

 

Tjänsten är på heltid 38,75 tim/vecka hos ÅFA AB och ska tillsättas snarast. Det här är en tjänst för dig som söker en trivsam och personlig arbetsplats där du kan göra skillnad och vara med och påverka. Om du känner att ovanstående passar in på dig så tveka inte med att söka via annonsen på vår hemsida www.sifferverket.se

Vi intervjuar fortlöpande. Vill du veta mer? Kontakta josephine.ivstam@sifferverket.se tel: 070-744 09 81

 

Vill ni veta mer?

Maila eller ring oss så bokar vi in ett möte där vi diskuterar era behov och önskemål.