Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Bokföring inom åkeri och entreprenad

Kontakta oss för mer information idag

Bokföring och mer därtill

Koncentrera dig på din kärnverksamhet och låt oss ta hand om din bokföring. Vill du ha hjälp med all ekonomi eller bara vissa delar? Vill du sköta fakturering och betalningar själv men få hjälp med redovisning, skattedeklarationer och löner? Vi planerar och utför uppdraget efter dina önskemål, på plats hos dig eller hos oss.
Vi kan antingen sköta din bokföring på traditionellt sätt genom att du skickar alla fakturor och kvitton till oss som vi bokför eller så samarbetar vi i ett webbaserat bokföringsprogram där du skannar och/eller fotograferar fakturor och kvitton med mobilen och e-postar direkt in i programmet. Vi jobbar så som det passar dig bäst.
Med vår långa erfarenhet av branschen och breda kunskap inom redovisning och skatt kan vi öka kvaliteten i din redovisning och rapportering.

Hos ÅFA får du hjälp med mer än bara bokföring

Löpande redovisning/bokföring, rapportering, fakturering, löneadministration, skatte- och avgiftsdeklarationer, ekonomisk rådgivning, bokslut och årsredovisning, inkomstdeklaration, bolagsärenden, underlag till prövning av transporttillstånd

Vill ni veta mer?

Maila eller ring oss så bokar vi in ett möte där vi diskuterar era behov och önskemål.