Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Samarbetspartners

Kontakta oss för mer information idag

tur-company

Tur & Company

Sedan början av 2016 driver vi f.d. ÅFA-butiken i Tumba och kommer kontinuerligt att utveckla sortimentet inom bilvård, belysning, arbetskläder och skor, reservdelar för tunga och lätta fordon och andra tillbehör. Målet är att kunna lagerhålla ett större sortiment varor. Mer info på www.turocompany.se.

Välkommen till nya butiken TUR & Company!

Ulf Jansson och Teo Almgren


safebox-logo

Safebox

Säker förvaring av viktiga dokument

ÅFA Redovisning kan erbjuda dig som redovisningskund en arkiveringstjänst genom vår samarbets-partner Safebox. Företaget uppfyller Riksarkivets rekommendationer vilket betyder att vi kan vara säkra på att all bokföring förvaras på ett tryggt sätt samt att bokföringslagens krav på arkivering uppfylls. För att förenkla för alla företag – stora som små – har Safebox tagit fram ett koncept som är både prisvärt och miljövänligt.
Det är du som företagare som ansvarar för att arkivering sker enligt uppställda krav. Vi på ÅFA har ej möjlighet att arkivera ert material här hos oss så därför är vår rekommendation att ni lagrar er bokföring och andra viktiga dokument hos Safebox.

• Frigör utrymme både hemma och på kontoret
• Dokumenten skyddas mot brand, fukt och stöld
• Total kontroll på var dokumenten finns och vi kan snabbt få fram dem vid behov
• Bokföringslagens krav efterföljs
• Safe Box erbjuder sig att destruera dokumenten efter 7 eller 10 år

Kontakta din redovisningskonsult för mer info.


dnb-logo

DNB

Finansiering av fordon

DNB är mer än Norges största bank, med över 290.000 finansierade fordon är vi även Nordens största fordonsfinansiär. Med den erfarenheten vet vi att kunderna har olika behov för sitt bilinnehav. Därför kan du alltid känna dig trygg att vi erbjuder det som just du och ditt företag behöver.
ÅFA samarbetar med DNB när det gäller finansiering av fordon, släp och liknande. Hör av dig till oss så förmedlar vi kontakt till DNB. Är ditt företag redovisningskund ser vi till att DNB får de ekonomiska rapporter de behöver för att göra en kreditbedömning.


team-builder-logo

Team-Builder

Rekrytering och Bemanning

ÅFA jobbar aktivt med att utveckla samarbeten med partners som kan vara av nytta för verksamhetens kunder. Som ett led i det har Team­-Builder Rekrytering & Bemanning lagts till listan. Förutom det namnet belyser så arbetar företaget även med coaching inom organisationer. Team-Builders affärsidé handlar om att öka uppdragsgivarnas lönsamhet och konkurrenskraft genom profe­ssionella rekryterings­ och bemanningsprocesser. Företaget jobbar med rekryteringar av såväl yrkesarbetare som tjänstemän. ÅFA fungerar både som speaking partner och förmedlande lots till Team­-Builders tjänster.

Vill ni veta mer?

Maila eller ring oss så bokar vi in ett möte där vi diskuterar era behov och önskemål.