Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Samarbetspartners

Kontakta oss för mer information idag

 

tur-company

Tur & Company

Sedan början av 2016 driver vi f.d. ÅFA-butiken i Tumba och kommer kontinuerligt att utveckla sortimentet inom bilvård, belysning, arbetskläder och skor, reservdelar för tunga och lätta fordon och andra tillbehör. Målet är att kunna lagerhålla ett större sortiment varor. Mer info på www.turocompany.se.

Välkommen till nya butiken TUR & Company!

Ulf Jansson och Teo Almgren


safebox-logo

Safebox

Säker förvaring av viktiga dokument

ÅFA Redovisning kan erbjuda dig som redovisningskund en arkiveringstjänst genom vår samarbets-partner Safebox. Företaget uppfyller Riksarkivets rekommendationer vilket betyder att vi kan vara säkra på att all bokföring förvaras på ett tryggt sätt samt att bokföringslagens krav på arkivering uppfylls. För att förenkla för alla företag – stora som små – har Safebox tagit fram ett koncept som är både prisvärt och miljövänligt.
Det är du som företagare som ansvarar för att arkivering sker enligt uppställda krav. Vi på ÅFA har ej möjlighet att arkivera ert material här hos oss så därför är vår rekommendation att ni lagrar er bokföring och andra viktiga dokument hos Safebox.

• Frigör utrymme både hemma och på kontoret
• Dokumenten skyddas mot brand, fukt och stöld
• Total kontroll på var dokumenten finns och vi kan snabbt få fram dem vid behov
• Bokföringslagens krav efterföljs
• Safe Box erbjuder sig att destruera dokumenten efter 7 eller 10 år

Kontakta din redovisningskonsult för mer info.


dnb-logo

DNB

Finansiering av fordon

DNB är mer än Norges största bank, med över 290.000 finansierade fordon är vi även Nordens största fordonsfinansiär. Med den erfarenheten vet vi att kunderna har olika behov för sitt bilinnehav. Därför kan du alltid känna dig trygg att vi erbjuder det som just du och ditt företag behöver.
ÅFA samarbetar med DNB när det gäller finansiering av fordon, släp och liknande. Hör av dig till oss så förmedlar vi kontakt till DNB. Är ditt företag redovisningskund ser vi till att DNB får de ekonomiska rapporter de behöver för att göra en kreditbedömning.


team-builder-logo

Team-Builder

Rekrytering och Bemanning

ÅFA jobbar aktivt med att utveckla samarbeten med partners som kan vara av nytta för verksamhetens kunder. Som ett led i det har Team­-Builder Rekrytering & Bemanning lagts till listan. Förutom det namnet belyser så arbetar företaget även med coaching inom organisationer. Team-Builders affärsidé handlar om att öka uppdragsgivarnas lönsamhet och konkurrenskraft genom profe­ssionella rekryterings­ och bemanningsprocesser. Företaget jobbar med rekryteringar av såväl yrkesarbetare som tjänstemän. ÅFA fungerar både som speaking partner och förmedlande lots till Team­-Builders tjänster.


SANOCON

SANOCON

Sanocon Miljö och Sanering är ett ackrediterat miljöföretag som arbetar i hela Sverige med kontroll, rengöring och reparationer av cisterner och oljeavskiljare; med sanering, hantering och transporter av farligt avfall samt högtrycksspolning.

Vi bryr oss lite extra om våra kunder, våra kunders anläggningar och miljön. Det visar vi genom att jobba förebyggande och kostnadseffektivt, genom att hjälpa till med besiktning och sanering av bl.a. cisterner och avskiljare inom industrin eller vid privata anläggningar. Ni kan få hjälp med att hålla koll på när besiktningar och tömningar måste göras och att upptäcka eventuella risker eller brister, dessutom kan vi åtgärda dessa direkt när vi är på plats.

VI hanterar transporter och farligt avfall professionellt, sanerar när något går snett och jobbar för att det inte ska gå snett för våra kunder. Vi har gjort oss kända som mycket kunniga och för att hålla en hög tillgänglighet över hela Sverige.
 Välkommen att prova oss du också!


juristpoolen

Juristpoolen

Juristpoolens inriktning ligger i huvudsak inom företagsrelevanta om­ råden såsom affärsjuridik, fastighets­rätt, arbetsrätt, kompanjonavtal, företagsöverlåtelser etc.

– För att skapa trygghet i den egna verksamheten är det viktigt att jobba proaktivt med juridiken, menar Patrik Ahlgren. Annars kanske man en dag sitter i en tvist för att man inte har skrivit de avtal som behövts. I den sitsen finns det inte längre någon trygghet.

Mindre och medelstora företag kan många gånger känna att en juridisk kostnad är omotiverad för att de inte riktigt vet vad de får ut av det.

– På Juristpoolen håller vi nere våra priser rejält och prisbilden är ett starkt konkurrensmedel för oss.

Vi vill att även mindre företag ska ha möjlighet att använda sig av juridiken för att kunna skapa trygghet och göra det enkelt för sig.

ETT FÖRDELAKTIGT STARTPAKET

”Företagsbesiktning” är en tjänst som Juristpoolen erbjuder.
 Där träffar vi klienten och går igenom deras verksamhet, vad de har för typ av avtal och affärer. Har de en lösning så tittar vi på hur den juridiskt ser ut och om den är håll­ bar. Har de ingen lösning så tar vi fram förslag på hur den skulle kunna se ut. Skulle det bli en tvist någon­stans så kan det stjälpa hela företa­get och är man inte förberedd juri­diskt finns det risk att man välter, avslutar Patrik Ahlgren.


FraMia Design

FraMia Design

Reklambyrå i mindre format

Mia Fransson hyr med sitt företag FraMia Design lokal hos ÅFA. Men relationen sträcker sig längre än så.

FraMia Design hjälper ÅFA med att ta fram allt från rollups till annonser. Det är en resurs som även ÅFA:s kunder kan ta del av.

– Jag är grafisk designer som bl.a. hjälper företag med sin grafiska profil, säger Mia Fransson. Jag rekommenderar att starta med en logotype som speglar företaget på ett bra sätt. Med en bra logga kommer man långt och det behöver inte kosta så mycket.

– Med min bredd kan jag bistå mindre firmor med det mesta. Exempelvis att bygga en mässa, strajpa bilar, designa profilkläder eller fotografera till en broschyr.

Vill ni veta mer?

Maila eller ring oss så bokar vi in ett möte där vi diskuterar era behov och önskemål.