Bageri Mazarin

Kontakta oss för mer information idag
Finansering

Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Konditori värt en omväg

Till Mazarin Konditori & Bageri i Bro kommer det både lokala och långväga gäster som uppskattar hantverk när det är som bäst. Här skapas allt med färska råvaror och det är närproducerat samt ekologiskt så långt det går. Ägarna kan koncentrera sig helt på verksamheten då ÅFA tar hand om redovisningen.

Ulla Britt och Dinos Mazarakis har serverat läckerheter till invånarna i de nordvästra delarna av Stockholm under 24 år. Den största delen av tillverkningen består av söta tårtor och smörgåstårtor, samt deras berömda semla. Allt från mat­ bröd och kaffebröd till chokladpraliner, krokaner och egen glass åter nns i utbudet. Till lunch serveras lättare alternativ så­ som pajer, sallader, laxpudding och matiga mackor.

– Det här är en väldigt rolig bransch att vara i eftersom vi gör folk glada, säger Ulla Britt Mazarakis. Våra bakverk spelar en central roll på kalas och fika­stunder. Det är stimulerande och därför vill vi ägna vår tid till verksamheten istället för att hålla på med papper.

”SAMARBETET SKAPAR TRYGGHET”

ÅFA sköter den löpande bokföringen och tar fram resultat­, balans­ och kassa­rapporter med kontrolluppgifter till Skatteverket etc.

– Vi hade en revisor på Ernst &Young som rekommenderade ÅFA i samband med att vi ombildade till AB för tio år sedan. Jag provade de första åren att sköta bokföringen och använde program som man skulle kunna hantera själv. Men så märkte jag att det är en hel vetenskap som man ska vara uppdaterad på, så jag är glad att jag får hjälp av folk som är kunniga.

– Det känns jättetryggt att ha ÅFA bakom ryggen och vi vinner mycket tid med deras hjälp. ÅFA kan de lagar och regler som gäller och håller reda på datum när papper ska in till Skatteverket. Det enda jag ångrar är att vi inte tog hjälp med redovisningen direkt när vi startade verksamheten, skrattar Ulla Britt Mazarakis.