Cija Tank

Kontakta oss för mer information idag
Finansering

Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

”Öppen och ärlig dialog”

Cija Tank är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall. Med 24 dieseldrivna bilar har företaget ett stort behov av dieselleveranser. ÅFA ser till att leveranserna kommer på rätt tid och till rätt pris när Cija Tank lägger en beställning.

Cija Tank arbetar bland annat med saneringar och slamsugningar av alla dess slag, både vått och torrt. De utför tank- och cisternrengörningar, samt olika specialuppdrag åt petroleumbranschen. Företaget hanterar även ADR-transporter av vätskor eller flytande farligt avfall.

– Vi är ett litet företag med stor kompetens, säger arbetsledare och säljare Mikael Sandström på Cija Tank. Vi sitter i Saltsjö-Boo och har ett 30-tal medarbetare. Företaget ingår som dotterbolag till Cleanpipe med säte i Göteborg.

Samarbetet mellan Cija Tank och ÅFA började för snart fyra år sedan och handlar framför allt om bulkleveranser till egen farmartank. Nu har även kort kommit in för arbeten då Cija Tank är ute och kör på fältet.

Leveranstrygghet och bra priser

Det är cirka 20 dieselleveranser som rullar till Saltsö-Boo per år om 15 kubik varje gång.
– Jag tycker att ÅFA sköter leveranstryggheten till fullo. Vi gör av med 300 kubik per år så det är även ett antal tiotusen vi tjänar på att ha ÅFA. Jag följer vad branschen ger i rabattsatser och vad ÅFA ger, så vi är helt klart på rätt ställe för våra bulkleveranser, kommenterar Mikael Sandström och tillägger:

– Vi får snabba leveranser vid rätt tidpunkt, och med regelbundna bulkleveranser slipper vi ha mycket bundet kapital och det är pengar det också.

– Det har hänt att oljebolaget har varit sena med leveranserna och där har ÅFA jobbat på min sida för att rätta till det. Förutom fungerande leveranser uppskattar jag att killarna på ÅFA alltid svarar och är trevliga att ha att göra med. De har fötterna på jorden, samtidigt som de är både proffsiga och sakkunniga.
”Med ÅFA får jag snabba svar, både vad gäller priser och leveranser.” Mikael Sandström