Hamam Oriental

Kontakta oss för mer information idag
Finansering

Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Välkommen till en skönare värld

När Ziya Gürsoy lämnade Turkiet för kärleken bar han med sig en dröm att ta den tusenåriga traditionen hamambad till Sverige. För tio år sedan blev drömmen verklighet då han med sin fru Eva startade Hamam Oriental i Bredden, Upplands Väsby.

– Vår verksamhet handlar om en upplevelse att leva på länge, menar Ziya Gürsoy. Här blir man avslappnad, glad, positiv, ren, len och mjuk. De som badar hamam säger sig bli som pånyttfödda, man lämnar sina bekymmer här och går med lättare steg vidare i livet. Det handlar om en renande effekt för kropp och själ.

Hamam Oriental är en turkisk oas med ångbastu, varm marmorhäll för behandling med skuminpackning och skrubbning, samt den djupgående och effektiva turkiska massagen. Här bjuds en spa-upplevelse utöver det vanliga.

– Många har uppfattningen att turkisk massage är ganska brysk. Men här jobbar vi mer försiktigt och inkännande. Vi behandlar även med koppning vilket är en vakuumteknik som går på djupet och förbättrar blodcirkulationen.

ÅFA tar hand om redovisningen

ÅFA har haft Hamam Oriental som kund i drygt ett år och sköter det mesta inom redovisning, såsom bokföring, leverantörsbetalningar, löner, avstämningar och bokslut.

– Jag hade ständig otur med min dåvarande bokföringsbyrå när jag träffade Gülisar Yasar som värvade mig till ÅFA. Idag är Eva Ekblom min kontakt hos ÅFA och det fungerar väldigt bra. Jag gillar även vd Mia Sjögren som är mjuk och pålitlig, som chef själv ser jag henne som en förebild.

– ÅFA är riktigt grymma på skatteregler och annat så jag känner mig trygg med dem. De ger mig så mycket mer och den rådgivning jag får är guld värd. Det är mycket jag själv inte tänker på där de väcker och vägleder mig, exempelvis när det handlar om vinstutdelning och hur jag bäst kan göra.

– Den digitala hanteringen med Fortnox kopplad till mitt kassasystem flyter på bra efter lite inkörningsproblem i början. Med ÅFA:s hjälp sparar jag tid och de timmarna kan jag lägga på att utveckla mina affärer och franchisekonceptet jag är på väg att sjösätta, säger Ziya Gürsoy.