Lift me up

Kontakta oss för mer information idag
Finansering

Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Entreprenör står stadigt på två ben

Lift me up AB är företaget som siktar mot högre höjder. De erbjuder en rad tjänster inom byggverksamhet som exempelvis teleskoplastare med förare, arbetsledare och signalvakter. Framför allt är de vassa på riktigt komplicerade arbeten och lyft, som då 30 meter långa och upp till 64 ton tunga balkar skulle lyftas ner på Tomteboda.

Tatu Perttunen startade Lift me up för två år sedan och sedan dess har verksamheten gått spikrakt uppåt. Initialt skötte han bokföring själv med stöttning av en konsult, men insåg snart att det behövdes en annan lösning. Via rekommendation landade ekonomin på ÅFA.

– Jag har haft ÅFA i ett och ett halvt år nu och är supernöjd med dem, betonar Tatu. De hjälper mig med allt från bokföring till bokslut. Dessutom får jag bra rådgivning när det behövs och de är på mig direkt och påminner om jag skulle ha missat något. För bokföringen har Lift me up gått över från Visma till Fortnox.

– Det är ett system jag gillar för att det är väldigt modernt och användarvänligt. Bara att fota av fakturorna och skicka in dem till ÅFA som sköter resten.

– Jag kan absolut rekommendera ÅFA som ger mig bra support hela vägen. De har även hjälpt mig med finansiella bitar via deras samarbetspartners. ÅFA är väldigt professionella och jag kan luta mig tillbaka och vet att allt fungerar. Att det dessutom har blivit billigare för mig att köra med ÅFA mot tidigare är ytterligare plus i kanten, avslutar Tatu.