Söderorts Bilbärgning AB

Med ÅFA vet jag att det blir rätt

Söderorts Bilbärgning AB är ett företag inom Assistancekåren som verkar inom Stockholm.Tony Lundin tog över verksam­heten från sin far för 30 år sedan och företaget rullar på bra med 6 bilar och fem medarbetare. ÅFA är med och stöttar längs vägen.

Söderorts Bilbärgning AB har varit kund hos ÅFA sedan 2010 och sam­ arbetet startade efter en dramatisk händelse.
– Jag hade en revisor som skötte min bokföring och när han plötsligt gick bort stod jag där med ett gäng kartonger med papper, berättar Tony Lundin. Jag ville ha en ny redovisningsbyrå som kan åkeribranschen och era av mina kollegor rekom­menderade ÅFA. Jag ringde till ÅFA som tog emot mig med öppna armar.
ÅFA sköter bokföring och bokslut, allt som har med skatter och moms att göra samt löner med mera.
– Jag tycker att allt fungerar kanonbra och jag kan koncentrera mig helt på den dagliga driften av bo­laget. Det är en trygghet att ha ÅFA bakom ryggen och jag kan ringa och fråga om vad som helst. Bra att ha en part som höjer pekfingret ibland och har ett vakande öga över mina affä­rer.

ÅFA stod upp när banken sade nej

När Tony Lundin kom till ÅFA hade han sedan många år drivit sin verk­samhet som enskild firma. Det var något ÅFA omgående ändrade på.
– ÅFA rådde mig direkt att om­bilda till AB och hjälpte mig sedan med bolagsbildningen. Det har affär­erna mått bra av och jag slipper skatta bort pengar i onödan. Jag fick även hjälp av ÅFA med finansiering när en möjlighet dök upp och ban­ ken inte trodde på mig. ÅFA däremot trodde på mig och det visade sig att det var rätt satsning.
– Som företagare har jag ett riktigt bra koncept med Assistancekåren och ÅFA. Jag köper även drivmedel via ÅFA och slipper hålla på att jaga priser, avslutar Tony Lundin.