Visste du att ÅFA har ett nyhetsbrev?

Varje år släpper ÅFA flertalet nummer av nyhetsbrevet ÅFA-nytt, där vi delar med oss av kundcase, samarbetspartners och mycket, mycket mer! Här nedan samlar vi alla våra nyhetsbrev för att skapa ett bibliotek fullt av härlig läsning.

 

Nyhetsbrev nr 1 - 2024

Nyhetsbrevet från ÅFA AB, Nr 1 2024, lyfter fram hur företag kan hantera lågkonjunkturen med hjälp av kreditbevakning och kortare kredittider. Regissören Richard Holm delar sina erfarenheter och betonar vår betydelse för ekonomisk rådgivning. Nyhetsbrevet belyser även hur vi har stöttat Kåre Agro & Entreprenad i deras övergång till Fortnox för bokföring och redovisning.

Nyhetsbrev nr 2 - 2023

Vi belyser vårt proaktiva arbete för att stödja kunder med ekonomisk hantering i utmanande tider. Nyhetsbrevet lyfter fram Gothia Maskins återvinning i industrin och diskuterar drivmedelsprisernas fluktuationer. Vi tackar även Lena för hennes 33 år hos företaget och välkomnar Marie som hennes efterträdare. Kasta återvinning, som hanterar byggavfall, delar sin resa och framgångar tack vare ÅFA:s ekonomiska stöd.

Nyhetsbrev nr 1 - 2023

Vi tar upp hur viktigt det är för åkerier att kalkylera på sin lönsamhet och hur man relativt enkelt kan göra detta. Sju lantbrukare i Västra Götaland har gått samman i ekologisk växtodling, mjölk- och biogasproduktion, läs om samspel och beroende. I svåra tider är många behövande beroende av ideella krafter, även det kan du läsa om i detta nummer av ÅFA-nytt.

Nyhetsbrev nr 2 - 2022

Utmaningarna fortsätter för både företagare och privatpersoner med stigande räntor och inflation på rekordnivåer. I det här numret av ÅFA-nytt kan du läsa om vikten av att anlita en bra redovisningsbyrå.

Nyhetsbrev nr 1 - 2022

I det här numret berättar vi om hållbarhet och nytillskott, och hur vi satsar med ny energi!

Nyhetsbrev nr 2 - 2021

Det är glädjande att läsa vilken nytta våra råd gör för våra kunder som presenteras i detta nummer, där kunderna fått tillbaka och sparat pengar med vår professionella hjälp inom redovisning och drivmedel.

Nyhetsbrev nr 1 - 2021

I det här numret kan du läsa om hur ÅFA laddar upp för nya kunduppdrag!

Nyhetsbrev nr 2 - 2020

2020 är ett ovanligt år på många sätt, och kanske är bra rådgivning viktigare än någonsin.

Nyhetsbrev nr 1 - 2020

Nyhetsbrev nr 2 - 2019

Nyhetsbrev nr 1 - 2019

Nyhetsbrev nr 2 - 2018

Bland filerna finns lite ikoner att hålla koll på: 

  =  Läs online

  =  Ladda ned till din enhet