Bokföring inom åkeri & entreprenad

Kontakta oss för mer information idag
Finansering

Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Bokföring och mer därtill

Koncentrera dig på din kärnverksamhet och låt oss ta hand om din bokföring. Vill du ha hjälp med all ekonomi eller bara vissa delar? Vill du sköta fakturering och betalningar själv men få hjälp med löpande redovisning, skattedeklarationer och löner? Vi planerar och utför uppdraget efter dina önskemål, för det mesta utför vi jobbet på vårt kontor i Spånga, Stockholm. Om du hellre vill så kommer vi ut till ditt företag. ÅFA har lång erfarenhet av branschen. Och med vår breda kunskap inom redovisning och skatt kan vi öka kvaliteten i din redovisning och rapportering.

Fler och fler företagare väljer att e-posta pdf-fakturor och andra underlag direkt in i bokföringsprogrammet. Många leverantörsfakturor får man redan idag som ett pdf-dokument och då är det enkelt att bara vidarebefordra fakturan via e-post till bokföringsprogrammet eller ännu hellre; be leverantörerna e-posta direkt till programmet. I de fall din redovisningskonsult sköter betalningarna kopplar vi på en attestfunktion så du ser fakturan och kan attestera via en app eller din pc. Du kan också e-posta kundfakturor direkt från programmet och det är smidigt att skicka påminnelser. Vi kan också supporta om frågor om programmet uppstår. När man jobbar digitalt har man alla underlag samlade i ett och samma program – arkiverat och klart.

Vi jobbar så som det passar dig och ditt företag bäst. Hör av dig så berättar vi mer.

Hos ÅFA får du hjälp med mer än bara bokföring

ÅFA kan hjälpa dig med löpande redovisning/bokföring, rapportering, fakturering, löneadministration, personalfrågor, budget, skatte- och avgiftsdeklarationer, ekonomisk rådgivning, bokslut och årsredovisning, inkomstdeklaration med tillhörande bilagor, bolagsärenden, underlag för Transportstyrelsens prövning av ekonomiska krav vid ansökan av trafiktillstånd, ansökan korttidspermittering Tillväxtverket m.m. Många fåmansföretagare har ingen kompanjon att bolla idéer med och då kan det vara bra att ha en redovisningskonsult att diskutera sin affärsverksamhet med.