Bokföring inom åkeri och entreprenad

Kontakta oss för mer information idag
Finansering

Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Bokföring och mer därtill

Koncentrera dig på din kärnverksamhet och låt oss ta hand om din bokföring. Vill du ha hjälp med all ekonomi eller bara vissa delar? Vill du sköta fakturering och betalningar själv men få hjälp med löpande redovisning, skattedeklarationer och löner? Vi planerar och utför uppdraget efter dina önskemål, för det mesta utför vi jobbet på vårt kontor. Om du hellre vill så kommer vi ut till ditt företag. ÅFA har lång erfarenhet av branschen. Och med vår breda kunskap inom redovisning och skatt kan vi öka kvaliteten i din redovisning och rapportering.

Vi kan antingen sköta din bokföring på traditionellt sätt genom att du skickar alla fakturor och kvitton till oss. Alternativt så samarbetar vi i ett webbaserat bokföringsprogram där du skannar och/eller fotograferar fakturor och kvitton med mobilen och e-postar direkt in i programmet. Fler och fler företagare väljer att jobba via webben. Många leverantörsfakturor får man redan idag som ett pdf-dokument och då är det enkelt att bara vidarebefordra fakturan via e-post till bokföringsprogrammet. När du som kund fakturerar dina kunder från samma program som din redovisningskonsult bokför i minskar risken för fel eftersom man inte behöver registrera fakturan ytterligare en gång. Du kan också e-posta fakturan direkt från programmet till dina kunder och det är även smidigt att skicka påminnelser.

Vi jobbar så som det passar dig och ditt företag bäst. Hör av dig så berättar vi mer.

Hos ÅFA får du hjälp med mer än bara bokföring

ÅFA kan hjälpa dig med löpande redovisning/bokföring, rapportering, fakturering, löneadministration, personalfrågor, budget, skatte- och avgiftsdeklarationer, ekonomisk rådgivning, bokslut och årsredovisning, inkomstdeklaration, bolagsärenden, underlag till prövning av transporttillstånd. Många fåmansföretagare har ingen kompanjon att bolla idéer med och då kan det vara bra att ha en redovisningskonsult att diskutera sin affärsverksamhet med.