Ekonomisk Rådgivning

Kontakta oss för mer information idag
Finansering

Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Vi är riktigt bra på ekonomisk rådgivning

Förutom det löpande ekonomiska arbetet behöver man lite då och då ekonomiska råd gällande sin verksamhet. Allt från att starta upp ett aktiebolag eller enskild firma till att avsluta densamma. ÅFAs konsulter hjälper dig med olika bolagsärenden såsom kontakt med Bolagsverket, Skatteverket, Transportstyrelsen, bank- och kreditbolag etc.

Vi ger råd vid olika frågeställningar:
Betalar företaget rätt F-skatt? Ska jag köpa eller leasa den nya lastbilen? Tjänstepension och/eller kapitalförsäkring? Enskild firma eller aktiebolag? Vad gäller för friskvårdsbidrag och förmåner till anställda? Är det mer fördelaktigt att investera nu eller ska jag vänta till nästa år? Vilka förändringar är att vänta gällande beskattning och hur påverkar det mig och mitt företag? Varför är offerten så viktigt? Hur kan jag effektivisera min administration?

Vi lämnar värdefull rådgivning och tillsammans diskuterar vi olika alternativ och vilket som är det mest lämpliga för dig och ditt företag.