Arom-dekor Kemi

Kontakta oss för mer information idag
Finansering

Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Förstklassig AdBlue från ­Arom-dekor Kemi

I en av Skandinaviens modernaste kemikalieanläggning producerar Arom-dekor Kemi AdBlue. Den färglösa vätskan är kväveoxid­reducerande och renar avgaserna i dieselfordon som är utrustade med SCR-teknik av standarden Euro 4, 5 eller Euro 6.

I fabriken strax utanför Borås tillverkas AdBlue och Arom-dekor kontrollerar hela kedjan från produktion till förpackning. Leveranserna sker i allt från 4 liters påse till en hel tankbil. 

  – Vi skräddarsyr distributionen som ofta inkluderar automatisk påfyllning. Med egna turbilar, tankbilar och pumpstationer ute hos kunderna ser vi till att hjulen alltid snurrar i transportsektorn, säger Hans ­Bruno, Area Sales Manager på Arom-dekor.
AdBlue består av avjoniserat vatten och 32,5 procent ureaämnen. Vätskan passerar flera kvalitetskontroller innan tankarna fylls med AdBlue. Eftersom Arom-dekor kontrollerar hela kedjan kan de alltid ­garantera en hög och jämn kvalitet – som dessutom är spårbar.

– Vi tar batchprover på all vår AdBlue för full spårbarhet, det är ett steg i att ­säkra kvaliteten.

Arom-dekor Kemi började samarbeta med ÅFA för två år sedan. På så sätt når Arom-­dekor direkt ut till ÅFA:s kundnätverk, vilket är en stor fördel, menar Hans Bruno.

– Det är roligt att samarbeta med ett ­stabilt bolag där allt fungerar bra. Vi ­levererar till ÅFA i ett jämnt flöde och ­volymerna ökar hela tiden.


  

Arom-dekor är en totalleverantör av fordonskemikalier. 
I sortimentet under det egna varumärket AdProLine® finns t ex spolarvätska, glykoler, tvättmedel och avfettningsmedel.