Vi på ÅFA letar konstant efter nya samarbets-partners för att gynna våra kunder i våra verksamheter. Denna gång har vi tagit fram ett samarbetsavtal med Boo Energi.

Boo Energi är ett väletablerat företag som funnits i Saltsjö-Boo sedan 1920. I snart 100 år har de levererat el med en nära och genuint bra service. All el de säljer är från 100% förnyelsebara energikällor, så som sol, vind och vatten.

Boo Energi är i framkant av innovativt tänkande där de har utvecklat ett koncept där deras elkunder har möjlighet att påverka sin energikostnad genom vardaglig motion. Företaget omvandlar sina kunders kaloriförbränning till kilowattimmar för att sedan räkna av dessa som en hälsorabatt på elräkningen. 860 kcal = 1 kWh!

Boo Energi som marknadsför sig som ”Sveriges hälsosammaste energibolag med en nära och genuint bra service som alltid säljer 100% miljömärkt el till ett utmärkt pris” har under 2019 fått tre fina utmärkelser.
 

           
 

Sänk era elkostnader genom Sveriges smartaste elavtal – Boo-portföljen!
Boo-portföljen är en portföljförvaltning som garanterar ett lågt pris över tid. Produkten minskar riskerna till höga pristoppar genom små inköp upp till 30 månader framåt i tiden. Du får ett stabilt och budgeterbart pris som följer prissvängningarna i lugn takt med endast 3 månaders uppsägningstid.

Ta del av erbjudandet och få 1 öre exkl. moms i rabatt när ni tecknar Boo-portföljen!

För företag = Få en kostnadsfri offert genom att kontakta Kristian från Boo Energi. Se kontaktuppgifter nedan. Alternativt kan ni gå in på https://www.booenergi.se/foeretagsavtal-el och fylla i era uppgifter så kontaktar Boo Energi er.

För privat = Ta del av erbjudandet genom att gå in på www.booenergi.se/teckna-elavtal. Där fyller ni i kampanjkoden ”ÅFA”.

Kristian: tel: 08-747 51 16, e-post: kristian.sayra@booenergi.se / radgivning@booenergi.se Kundservice: tel: 08-747 51 70, e-post: post@booenergi.se

Fredrik Heleander, vd