DNB

Kontakta oss för mer information idag
Finansering

Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

DNB

Smidig finansieringslösning vid investering

DNB, Den Norske Bank, är Norges största bank och har funnits på marknaden i 200 år. Sedan 2006 är företaget verksamt i Sverige och erbjuder bland annat finansiering inom olika områden, såsom lastbilar och entreprenadmaskiner.

Via samarbetet med DNB Finans kan ÅFA erbjuda smidiga finansieringstjänster till sina kunder.

– Vi har tradition, erfarenhet och kunskap vad gäller finansiering av transport och entreprenad, säger Henric Holmquist som är Sverigechef leasing på DNB. Det betyder att vi har en organisation med ett team av mycket kunniga och erfarna säljare som uteslutande jobbar med den här typen av affärer. Det gäller att sköta affären på ett kompetent och smidigt sätt. Våra medarbetare kan det här och tycker det är roligt. De kan exempelvis prata med kunderna om olika typbeteckningar på lastbilar, vad det är för chassi och drivlina. Och de är lika kunniga på maskinsidan.

– Här pratar du med en person som kan lastbilar lika bra som kunden. Det gäller inte bara våra säljare. Kunnandet går hela vägen via innesäljare och kreditvård, till leverantörssupporten som ser till att allt blir rätt när det gäller avtal, registrering, leasingspärrar och att leverantören får betalt så fort som möjligt.

– Välkommen att kontakta oss för att diskutera finansiering, så vi får möjlighet att lämna en finansieringslösning. Vägen in till oss går exempelvis via ÅFA:s hemsida under fliken `finansiering´, avslutar Henric Holmquist.

Är ditt företag redovisningskund hos ÅFA ser vi till att DNB får de ekonomiska rapporter de behöver för att göra en kreditbedömning.