E.ON

Kontakta oss för mer information idag
Finansering

Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

Tanka grönt med nytt kort

I ett nytt samarbete med E.ON erbjuder ÅFA ett drivmedelskort för biogas. 

När kraven ökar på miljövänligare bränslen är biogas ett bra alternativ. Zizi Krantz, säljare på E.ON, berättar om biogasens fördelar:
– Det är utan tvekan det mest miljö­smarta bränslet man kan välja. En biogasdriven bil reducerar kol­dioxidutsläppen med 94 procent. All biogas vi säljer är dessutom lokalt producerad på vår kretsloppsanläggning på Högbytorp utanför Bro.

E.ON ger gärna råd till den som vill ställa om till biogas. Det gäller allt ifrån att se över befintliga fordons­flottor och hjälpa till att identifiera rutter som är lämpliga för biogas. 

Nu erbjuder E.ON även ett driv­medelskort till ÅFA:s kunder.
– Vi har 15 tankstationer i Stockholm och Mälardalen där du kan ­använda kortet. I avtalet med ÅFA ger vi 75 öre rabatt per kilo. Eftersom ÅFA är en stor drivmedels­för­medlare ser vi på samarbetet som ett stort steg i omställningen mot ett fossilfritt samhälle och är övertygade om att vårt drivmedelskort kan göra stor nytta för kunderna framöver, ­säger Zizi Krantz.

Kort om drivmedelskortet

• Inga avgifter
• 75 öre rabatt på varje kilo
• Smidig månadsfaktura
• 30 dagars kredit
• 70+ tankställen