SANOCON

Kontakta oss för mer information idag
Finansering

Står du inför ett investerings- beslut, till exempel inköp av nytt eller begagnat fordon? ÅFA Finans har lösningen för dig!

Läs mer →

SANOCON

Sanocon Miljö och Sanering är ett ackrediterat miljöföretag som arbetar i hela Sverige med kontroll, rengöring och reparationer av cisterner och oljeavskiljare; med sanering, hantering och transporter av farligt avfall samt högtrycksspolning.

Vi bryr oss lite extra om våra kunder, våra kunders anläggningar och miljön. Det visar vi genom att jobba förebyggande och kostnadseffektivt, genom att hjälpa till med besiktning och sanering av bl.a. cisterner och avskiljare inom industrin eller vid privata anläggningar. Ni kan få hjälp med att hålla koll på när besiktningar och tömningar måste göras och att upptäcka eventuella risker eller brister, dessutom kan vi åtgärda dessa direkt när vi är på plats.

VI hanterar transporter och farligt avfall professionellt, sanerar när något går snett och jobbar för att det inte ska gå snett för våra kunder. Vi har gjort oss kända som mycket kunniga och för att hålla en hög tillgänglighet över hela Sverige.
 Välkommen att prova oss du också!